Quatre casos de gats castellonencs que saben
per què triar verdures sostenibles
 

 

Gats agroecològics que no creuen en males herbes

Verdures de grans superfícies? No gràcies...

Dona Rural: A aquesta gata li encanten les olives, però no qualsevol...

Saps per què el Gat Pau no té un pèl de ximple?

Videos de any I de campanya

 

L’agroecologia a Castelló NO paga la pena 

(Vídeo del primer any de la campanya)

Mira el vídeo, no et quedes amb el dubte

Què és Llaurant un futur sostenible?

Sobirania Alimentària: Llaurant un futur sostenible és un projecte de sensibilització en educació per a la ciutadania global. Creiem en estils de vida en harmonia amb la naturalesa, i en una societat valenciana crítica, participativa i activa, compromesa amb la transició cap a un sistema alimentari sostenible econòmica, social i mediambientalment.

La Sobirania Alimentària i l’Agroecologia, són dos dels pilars del projecte, que ens ajuden a integrar conceptes i principis ecològics i socials al disseny i la gestió dels sistemes alimentaris. També treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per Nacions Unides mitjançant l’Agenda 2030.

Projecte finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

10 motius per a comprar productes de proximitat i agroecològics

Què volem aconseguir amb aquesta campanya?

1

Enfortir el sector agroecològic de la província de Castelló, mitjançant la creació de xarxa, del treball conjunt i dels coneixements compartits. La visibilització de la dona i el reconeixement del seu paper en la transició cap a un model agrícola més just i sostenible. 

2

Sensibilitzar la ciutadania, mitjançant la difusió d’informació en jornades i fires, xerrades d’especialistes i tallers pràctics oberts al públic. Considerem que les persones consumidores som un gran agent de canvi i una peça fonamental en la construcció d’una societat justa i respectuosa amb el planeta.

3

Sensibilitzar la població infantil, amb activitats al voltant de la justícia social, l’agroecologia i la sobirania alimentària en menjadors escolars. Recursos didàctics per a infants de 6 a 12 anys, i formació dirigida a monitors i monitores de menjador.

Descàrrega la revista de Llaurant un Futur Sostenible

Coneix les característiques dels projectes d’agroecologia de la campanya i més informació sobre l’agricultura sostenible a Castelló

Descarga la revista Llaurant un Futur Sostenible

Conoce las características de los proyectos de la campaña y más información sobre la agricultura sostenible en Castelló

 

En aquesta exposició trobaràs una mirada propera, la mirada de qui viu al territori i l’estima. Una recopilació de fotografies fetes per persones aficionades a la fotografia i professionals, un recull col·lectiu d’imatges on es reflecteix l’agricultura al llarg de la província de Castelló. Si vols veure les fotos clica ací.

 

 

Els rostres de l’agroecologia a Castelló
Entrevistes i notícies de la campanya
PREMIS A LA INNOVACIÓ EN AGROECOLOGIA
PREMIS A LA INNOVACIÓ EN AGROECOLOGIA
La Fundació Cívica Novessendes juntament amb la Diputació de Castelló, convoquem els Premis Llaurant un Futur Sostenible a la innovació en agroecologia a la província de Castelló. Amb aquests premis Novessendes i la Diputació de...
Llegir més →
Jornada Llaurant un Futur Sostenible
Jornada Llaurant un Futur Sostenible
El pròxim 7 d’abril celebrarem la jornada Cap a una alimentació sostenible i saludable; Recuperant la Sobirania Alimentària a la província de Castelló, en el marc de la campanya de sensibilització Llaurant...
Llegir més →
La Baralla sostenible

Hem dissenyat 4 jocs per a gaudir amb les amistats i la família, mentre aprenem la importància del consum de proximitat i sostenible.

Coneixereu productes, gent i lloc d’arreu del món mentre jugueu a tindre un futur sostenible.

Pots descarregar-te les regles dels 4 jocs ací.

 

Esta publicació ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana. El contingut de la dita publicació és responsabilitat exclusiva de la Fundació Novessendes i no reflecteix necessàriament l’opinió de la Generalitat Valenciana.

Un projecte de:

 

 

Finançat per: